Despre noi

Echipa noastra este formata din profesionisti experimentati atat in ​​litigii, cat si in consultanta. Asiguram un mediu apt sa genereze  idei creative, bazat pe experienta, pregatire profesionala si dezvoltare continua.

In plus, colaboram cu o paleta larga de profesionisti in diverse domenii de activitate cum ar fi: fiscalitate, practicieni in insolventa, experti in domeniul constructiilor, experti in psihologie, experti in domeniul auto, experti în grafoscopie, experti in domeniul resurselor  minerale, experți in domeniul productiei agricole.

Suntem dedicati clientilor noștri, intelegerii afacerilor lor si protejarii intereselor acestora.

Atuurile echipei sunt reprezentate in principal de:

  • mobilitate geografica;
  • disponibilitate;
  • consultatii pe teme juridice/redactare acte si in limbile engleza, franceza, spaniola;
  • punctualitate;
  • baza legala vasta.

Resurse - Extindere teritorială:

  • Sediu profesional in Bucuresti;
  • Parteneri in Brasov, Rm. Valcea si Pitesti.

Valorile echipei noastre:

Profesionalismul

Noi intelegem profesionalismul ca o adaptare la nevoile clientilor nostri, reflectand atat necesitatile acestora cat si etica profesiei pe care o practicam.

Colaborarea cu clientul

Relatia pe care o dezvoltam cu clientii nostri este una de parteneriat, bazata pe cunoastere reciproca, incredere si onestitate. Facilitam clienților stabilirea corecta a obiectivelor si le prezentam pe baza informatiilor pe care ni le pun la dispozitie, sansele de realizare a acestora.

Creativitatea

Avem o abordare creativa și inovatoare, in consens cu evolutia institutiilor juridice in dreptul european, pentru interpretarea actelor normative, fie ca este vorba de consultanta sau litigii.

Specializarea

Specializarea este cheia succesului nostru si al clienților nostri. Asiguram consultanta si asistenta juridica pe probleme legale bine delimitate.

Eficienta

Raspundem prompt cerintelor clientilor nostri si folosim un flux performant al circuitului documentelor. In functie de cerintele fiecarei spete si de cerintele clientilor alocam resursele optime necesare.

Loialitatea

Suntem loiali intereselor clientilor nostri si apreciem loialitatea lor.

Date de contact:

Sediul cabinetului este situat în Bucuresti,
Str. Vintila Voda nr. 2, bl. E1, sc. 2A, et.1, ap.34, Sector 3.
Tel. Receptie: +40.754.078.383
Fax. 021.313.59.28/ 031.429.12.41
E-mail: office@legalrepresentation.ro


Ne gasiti si pe Facebook


Puteti de asemenea sa utilizati formularul de contact electronic: Contacteaza-ne